(026) 702 90 00

Heerlijks van de boerderij!

Bestel onderaan deze pagina jouw duurzame en biologische producten van de boerderij. Zijn er pakketten of producten uitverkocht? Meld je aan voor de nieuwsbrief van de boerderijwinkels en we laten je weten wanneer er nieuwe pakketten zijn!

Aanmelden nieuwsbrief winkel

 

Heerlijks van de boerderij

Onderaan deze pagina kan je vanaf heden losse producten bestellen en gemakkelijk betalen via Ideal. Stel zelf een leuk pakket samen en kom het afhalen bij één van onze Stadsboerderijen. Wil je jouw boodschappen ontvangen in onze nieuwe, hippe Natuurcentrum Arnhem boodschappentas? Bestel die er dan gewoon bij! De tas is gemaakt van gerecycelde theezakken en bedrukt met een hip design. Neem je hem de volgende keer weer mee om je boodschappen in te doen? Dat scheelt weer plastic zakjes!

Producten van de boerderij zijn:

 • Biologische eieren van onze eigen kippen (doosje met 10 eieren): € 3,25
 • Vijgenjam van Noordland (250 gram): € 3,70
 • Bosjam van Noordland (250 gram): € 3,70
 • Honing van de imkervereniging Arnhem, 450 gram: € 7,50
 • Honing van de imkervereniging Arnhem, 250 gram: € 4,50
 • Biologisch sap (appel, peren of appel-peren, 1 liter) van Zalig Fruit: € 2,85
 • Soep (Veel Soeps, tegen verspilling, zak 570 ml): € 3,65
 • Diverse soorten biologisch vlees (zie hieronder)
 • Natuurcentrum Arnhem Boodschappentas: € 5,00

 

Biologisch vlees

Natuurcentrum Arnhem heeft twee Stadsboerderijen die biologisch worden beheerd. Dat betekent dat we, binnen onze mogelijkheden, de best mogelijke verzorging, voeding, leefomstandigheden en huisvesting nastreven. Ons vlees is dan ook biologisch (SKAL gecertificeerd) en van zeer hoge kwaliteit! Natuurcentrum Arnhem houdt geen dieren speciaal voor de slacht. De dieren worden alleen geslacht als zij niet meer gehouden kunnen worden. Daarom is ons aanbod altijd verschillend en bevatten de pakketten niet altijd dezelfde producten. Je krijgt “wat de pot schaft” of te wel; wat wij op dat moment voorradig hebben en je kunt niet zelf kiezen. Het vlees is diepgevroren en kan dus lang in de diepvries worden bewaard.

Wij zorgen ervoor dat een pakket altijd meer waard is dan wanneer je alle vleessoorten per stuk koopt. De korting van 10% (die u normaal krijgt bij een volle stempelkaart) is ook alvast in de prijs van een pakket verwerkt.

Deze vleessoorten zijn nu verkrijgbaar:

 • Lamsrollade (tenminste 1 kilo): € 25,00
 • Lamskotelet (2 stuks): € 4,50
 • Vleespakket rund en varken (tenminste 1 kilo): € 17,50
  Wij stellen een pakket samen en kiezen tenminste 3 verschillende vleessoorten die op voorraad zijn (je mag een voorkeur doorgeven bij  je bestelling). De volgende vleessoorten kunnen in je pakket zitten: rundergehakt, runderworst, sukadelapjes, riblap, entrecote, BBQ worst, rib Karbonade, schouder Karbonade, varkensbraadwors, speklap, hamlap, saté of schnitzel

 

Bestellen

Je kan jouw bestelling afhalen op dinsdag t/m zaterdag tussen 11:00 – 13:00 uur.

Geef bij je bestelling aan waar je wil afhalen: bij Stadsboerderij Presikhaaf of bij Stadsboerderij de Korenmaat. De winkel bij Stadsboerderij de Korenmaat is momenteel uitsluitend bereikbaar via de Marius van Beeklaan.

 

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Adres (verplicht bij bezorgen)

Ophaallocatie (verplicht bij afhalen)

Bericht

Wat wil je kopen?*

 


Wist je dat...

De hoeven van een koe hun hele leven doorgroeien?
Wil je meer weten?
Een mannetjes kalkoen zijn lellen kan volpompen met bloed?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Schaf alleen een nieuwe mobiel aan als het nodig is

In een mobiel zitten zo’n 40 verschillende mineralen en metalen in. Koop een duurzame mobiel, bijv. een Fairphone. En lever je oude mobiel in zodat de metalen hergebruikt kunnen worden.

Groene tips

Ontdek de natuur