(026) 702 90 00

Wandelactiviteiten

Wandel je fit

Hou je van wandelen, maar doe je dat liever niet alleen? Doe dan mee met Wandel je fit. Eens in de twee weken gaat een groep wandelaars op pad onder leiding van de ervaren wandelaarster Tonie. Op woensdagochtend wordt dan een wandeling gemaakt van circa 2 uur. De route is iedere keer anders. Deelname hieraan is gratis en je hoeft je vooraf niet op te geven.

Wanneer?
Er wordt gewandeld op woensdagochtend in de even weken. De start is om 10 uur bij Molenplaats Sonsbeek. 

Meer info
Via molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl

Themawandelingen

Iedere tweede zondag van de maand is er een themawandeling die start bij Molenplaats Sonsbeek. Kijk in de activiteitenkalender voor een actueel overzicht.

Wandelen met begeleiding

Eens in de twee weken (in de even weken) wordt op vrijdagochtend om 10.30 uur met een kleine groep een korte wandeling gemaakt. Deze wandelingen zijn bedoeld voor mensen die niet meer alleen willen of kunnen wandelen. De wandelingen duren maximaal 45 minuten. Er wordt met ieders wandeltempo rekening gehouden.
Na afloop van de wandeling wordt gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken bij Molenplaats.

Kosten
De kosten voor deze wandeling bedragen € 6,- per keer.

Thuis opgehaald worden
 Lukt het u niet om zelfstandig naar Molenplaats Sonsbeek te komen? Voor mensen uit de wijken rondom Park Sonsbeek, Hoogkamp, Alteveer en Schaarsbergen is het mogelijk thuis opgehaald te worden. Dit kost € 4.- extra per keer

Informatie
Meer informatie kunt u krijgen bij Renate Milder, tel. 06-43231102


Wist je dat...

Bijen een winterslaap houden?
Wil je meer weten?
Een schaap dat op zijn/haar rug ligt niet zelf overeind kan komen?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Laat bladeren in je tuin liggen

In de herfst vallen de bladeren in je tuin, laat ze lekker liggen! Ze verteren en verdwijnen vanzelf. Dit zorgt voor een betere bodem, die minder snel uitdroogt. Ook de dieren profiteren hiervan!

Groene tips

Ontdek de natuur