(026) 702 90 00

Wandelactiviteiten

Wandel je fit

Hou je van wandelen, maar doe je dat liever niet alleen? Doe dan mee met Wandel je fit. Eens in de twee weken gaat een groep wandelaars op pad onder leiding van de ervaren wandelaarster Tonie. Op woensdagochtend wordt dan een wandeling gemaakt van circa 2 uur. De route is iedere keer anders. Deelname hieraan is gratis en je hoeft je vooraf niet op te geven.

Wanneer?
Er wordt gewandeld op woensdagochtend in de even weken. De start is om 10 uur bij Molenplaats Sonsbeek. 

Meer info
Via molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl

Themawandelingen

Iedere tweede zondag van de maand is er een themawandeling die start bij Molenplaats Sonsbeek. Kijk in de activiteitenkalender voor een actueel overzicht.

Wandelen met begeleiding

Eens in de twee weken (in de even weken) wordt op vrijdagochtend om 10.30 uur met een kleine groep een korte wandeling gemaakt. Deze wandelingen zijn bedoeld voor mensen die niet meer alleen willen of kunnen wandelen. De wandelingen duren maximaal 45 minuten. Er wordt met ieders wandeltempo rekening gehouden.
Na afloop van de wandeling wordt gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken bij Molenplaats.

Kosten
De kosten voor deze wandeling bedragen € 6,- per keer.

Thuis opgehaald worden
 Lukt het u niet om zelfstandig naar Molenplaats Sonsbeek te komen? Voor mensen uit de wijken rondom Park Sonsbeek, Hoogkamp, Alteveer en Schaarsbergen is het mogelijk thuis opgehaald te worden. Dit kost € 4.- extra per keer

Informatie
Meer informatie kunt u krijgen bij Renate Milder, tel. 06-43231102


Wist je dat...

Duiven altijd terugkeren naar het hok waar ze geboren zijn?
Wil je meer weten?
In Heemtuin Presikhaaf oude cultuurlandschappen te vinden zijn?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Deel je auto met een ander!

Heb je niet zo vaak een auto nodig? Deel je auto dan met een ander! Fijn voor je portemonnee en beter voor het milieu… Er zijn verschillende auto-delen websites.

Groene tips

Ontdek de natuur