(026) 702 90 00

Boswachter Jeroen

In zijn vlogs neemt boswachter Jeroen Glissenaar je mee naar de mooiste groene plekken van Arnhem. Wil je ook een keer mee op pad? Meld je dan aan voor een van onze gidswandelingen.

 

Vlog 5:

Boswachter Jeroen Glissenaar neemt ons dit keer mee naar Klarenbeek. Hier, midden in de wijk, staat de grootste Libanon Ceder van Nederland. Wist je dat de alleréérste Libanon Ceder van Nederland in Park Sonsbeek stond? Check deze, en nog veel meer toffe weetjes over #natuurinarhem, in deze vlogserie.

Vlog 3:

Arnhem kent veel waanzinnige bomen. Superbomen! Bomen met een uniek verhaal. Dit keer neemt #boswachterjeroen je in zijn #vlog mee naar de bijzondere rode beuken van Park Zypendaal. Wist jij bijvoorbeeld dat rode beuken heel zeldzaam zijn en daardoor zeer gewild waren bij kasteelheren? Een rode beuk gaf status. Check deze, en nog veel meer toffe weetjes over #natuurinarhem, in deze vlogserie.

Vlog 2:

Dit keer neemt #boswachterjeroen je in zijn #vlog mee naar de oudste bomen van onze stad. Weet jij waar ze staan?

Vlog 1:

Wist je dat Arnhem haar ontstaan dankt aan water? De #SintJansbeek, die ontspringt in Park Zypendaal, was ooit de belangrijkste levensader van de stad. Maar waarom eigenlijk? Boswachter Jeroen Glissenaar voert je in deze vlog mee in het bijzondere verhaal achter de Jansbeek.


Wist je dat...

Het ene ei het andere niet is?
Wil je meer weten?
Een zeug met pasgeboren biggetjes in een kraamstalhek ligt?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Deel je auto met een ander!

Heb je niet zo vaak een auto nodig? Deel je auto dan met een ander! Fijn voor je portemonnee en beter voor het milieu… Er zijn verschillende auto-delen websites.

Groene tips

Ontdek de natuur