6 februari 2019

Vacature Medewerker Boerderijwinkel (12 uur p.w.)

Ben jij een rasecht winkeldier? En wil je werken in een dynamische en natuurlijke omgeving? Dan heb je vast interesse in de functie van medewerker boerderijwinkel bij Natuurcentrum Arnhem.

Wie zijn wij?
Natuurcentrum Arnhem zet zich in voor een levendige groene stad, waar bewoners een actieve bijdrage kunnen en willen leveren aan een duurzame toekomst. Op onze twee stadsboerderijen kan je van alles leren en ontdekken over dieren en het leven op de boerderij. Met onze lessen en initiatieven in de wijk inspireren we en hopen we jong en oud bewust te maken van het belang van natuur. Zo brengen we samen de groene stad tot leven.

Onze stadsboerderij in Presikhaaf is een publieksboerderij met een educatieve functie waar veel vee is gehuisvest. Het vee wordt biologisch-verantwoord gehouden. Op de boerderij is een boerderijwinkeltje waar naast biologische producten van eigen land (eieren, vlees) ook biologische en educatieve producten worden verkocht van leveranciers uit de omgeving.

Jaarlijks ontvangen wij ongeveer 100.0000 bezoekers op onze boerderij. We willen hen graag kennis laten maken met het leven op de boerderij en onze producten en ze gelegenheid bieden tot het nuttigen van een kop koffie, een vruchtendrankje of een ijsje. 

Welke plek neem je in de organisatie in?
Als Medewerker Boerderijwinkel maak je deel uit van het bedrijfsbureau. Onder het bedrijfsbureau vallen alle ondersteunende taken, zoals de financiën, roosteren en communicatie. Als medewerker boerderijwinkel word je aangestuurd door de coördinator bedrijfsbureau.

Wat doet de Medewerker Boerderijwinkel?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de winkel. Je beheert en regelt de kassa in als er nieuwe producten zijn. Je verzorgt de inkoop, ook van de educatieve materialen, en zorgt voor de winkelinrichting. Je doet onderzoek naar welke producten in de winkel verkocht kunnen worden en houdt bij wat de hardlopers zijn. Je werkt nauw samen met de vrijwilligers, ondersteunt hen waar nodig en zorgt voor het rooster.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een relevante MBO-opleiding en aantoonbare werkervaring in een winkel
 • Je doet de inkoop en weet de voorraad (in de kassa) te beheren
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met biologisch, natuur en duurzaamheid
 • Je bewaakt het educatieve, biologische en duurzame karakter van de winkel
 • Je weet de winkel een aantrekkelijke uitstraling te geven
 • Je werkt actief samen met een team vrijwilligers, je ondersteunt hen in hun werk in de winkel
 • Je bent klantvriendelijk en weet de klant te enthousiasmeren voor onze producten
 • Je neemt graag initiatief en hebt oog voor wat de boerderijwinkel nodig heeft;

Herken je jezelf in dit profiel, dan zoeken we jou!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een dynamische, groene werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng.
 • Een dienstverband voor 12 uur per week.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 6 van de CAO VERMO.

Hoe toon je je interesse?
Stuur vóór 21 februari een brief met CV naar Natuurcentrum Arnhem, t.a.v. Jantine Jansen, Ruitenberglaan 4, 6826 CC Arnhem of mail die naar jantine.jansen@natuurcentrumarnhem.nl met vermelding van: Medewerker Boerderijwinkel.

Wil je eerst nog informatie over deze functie of de procedure? Bel dan met Jantine Jansen, Coördinator bedrijfsbureau Natuurcentrum Arnhem, telefoon 0267029021

Hoe gaan we verder?
Wanneer je behoort tot de geselecteerde kandidaten, krijg je een uitnodiging voor een gesprek met vertegenwoordigers van Natuurcentrum Arnhem op 1 maart (in de middag). Uiteraard laten we je ook weten als je niet wordt uitgenodigd.