(026) 702 90 00

Rondleidingen- en gidswandelingen

Molenplaats Sonsbeek organiseert regelmatig gidswandelingen in Park Sonsbeek en rondleidingen door haar rijksmonumenten, zoals de Witte Watermolen, de historische IJskelder en uitkijktoren De Belvédère. Houd hiervoor onze activiteitenkalender in de gaten. 

Groepstochten

Onze gidsen zijn ook voor een groepstocht te boeken. In overleg kan het thema en de duur van een tocht bepaald worden. Ook de beklimming van de uitkijktoren Belvedère of een bezoek aan de 19-eeuwse ijskelder kan in het programma worden opgenomen. Leuk voor een familiedag, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje!

Een groepstocht kan goed gecombineerd worden met koffie en/of een lunch bij restaurant A Beautiful Mess in de Molenschuur. Ook het huren van een vergaderruimte in de Molenschuur kan gecombineerd worden met een groepstocht.

Kosten en aanvraag
De kosten voor een groepstocht zijn € 4,- per deelnemer, met een minimum van 5 deelnemers (leeftijd 8+).
Deelnemers tot 8 jaar wandelen gratis mee. Arrangementen zijn in overleg mogelijk. ​Een groepswandeling met parkgids kan worden aangevraagd via molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl 


Wist je dat...

Als een gans uit het ei kruipt, hij het eerst bewegende ding dat hij ziet, aanneemt als zijn moeder?
Wil je meer weten?
De tanden van konijnen altijd doorgroeien?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Schaf alleen een nieuwe mobiel aan als het nodig is

In een mobiel zitten zo’n 40 verschillende mineralen en metalen in. Koop een duurzame mobiel, bijv. een Fairphone. En lever je oude mobiel in zodat de metalen hergebruikt kunnen worden.

Groene tips

Ontdek de natuur