(026) 702 90 00

Rondleidingen- en gidswandelingen

Molenplaats Sonsbeek organiseert regelmatig gidswandelingen in Park Sonsbeek en rondleidingen door haar rijksmonumenten, zoals de Witte Watermolen, de historische IJskelder en uitkijktoren De Belvédère. Houd hiervoor onze activiteitenkalender in de gaten. 

Groepstochten

Onze gidsen zijn ook voor een groepstocht te boeken. In overleg kan het thema en de duur van een tocht bepaald worden. Ook de beklimming van de uitkijktoren Belvedère of een bezoek aan de 19-eeuwse ijskelder kan in het programma worden opgenomen. Leuk voor een familiedag, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje!

Een groepstocht kan goed gecombineerd worden met koffie en/of een lunch bij restaurant A Beautiful Mess in de Molenschuur. Ook het huren van een vergaderruimte in de Molenschuur kan gecombineerd worden met een groepstocht.

Kosten en aanvraag
De kosten voor een groepstocht zijn € 4,- per deelnemer, met een minimum van 5 deelnemers (leeftijd 8+).
Deelnemers tot 8 jaar wandelen gratis mee. Arrangementen zijn in overleg mogelijk. ​Een groepswandeling met parkgids kan worden aangevraagd via molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl 


Wist je dat...

Cavia’s hun eigen keutels eten?!
Wil je meer weten?
Een egel een roofdier is?
Wil je meer weten?

Tips voor thuis

Deel je auto met een ander!

Heb je niet zo vaak een auto nodig? Deel je auto dan met een ander! Fijn voor je portemonnee en beter voor het milieu… Er zijn verschillende auto-delen websites.

Groene tips

Ontdek de natuur