(026) 702 90 00
26

april

2021

Update: locaties deels open vanaf 28 april

Stadsboerderij de Korenmaat

De versoepeling van de geldende maatregelen die per 28 april ingaan, zorgen ervoor dat Stadsboerderij de Korenmaat deels kan worden heropend. De heropening geldt voor het terras, de grote speeltuin en de winkel. De stallen en dierenweides zijn vooralsnog niet toegankelijk voor publiek.

Vanaf 28 april ben je dus weer welkom bij Stadsboerderij de Korenmaat van 10:00 – 17:00 uur. Kom lekker spelen in de speeltuin of bestel een hapje en drankje op het terras van onze collega’s van Boerderijcafe de Hooijmaat. Ook kan je nog even komen shoppen in de boerderijwinkel. De boerderijwinkel is vanaf 28 april wat langer open. Kijk hier voor de actuele openingstijden.

Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek

Ook op onze locatie Molenplaats Sonsbeek zijn vanaf donderdag 29 april weer gasten welkom op het terras van A Beautiful Mess Arnhem voor een hapje en drankje tussen 12.00- 16.00 uur (in het weekend van 12.00 – 17.00 uur). De binnenvoorzieningen; restaurant, winkel en informatiebalie van het bezoekerscentrum, zijn voorlopig nog gesloten. We werken er hard aan om de winkel op zeer korte termijn te kunnen heropenen. Kijk voor actuele openingstijden van het terras op de website van A Beautiful Mess Arnhem.

Stadsboerderij Presikhaaf en Heemtuin

Helaas laat de opening van Stadsboerderij Presikhaaf nog even op zich wachten. De boerderijwinkel is hier wél open. Kijk hier voor de actuele openingstijden. Ook Heemtuin Presikhaaf is gewoon open voor bezoekers.

We vragen je je bij een bezoek aan onze locaties te houden aan de basisregels ter bestrijding van het Coronavirus.

Volg onze website en Facebookpagina voor de laatste ontwikkelingen. We hopen jullie snel te zien op onze mooie locaties!


Ontdek de natuur