(026) 702 90 00

Heemtuin Presikhaaf

Dit jaar bestaat Heemtuin Presikhaaf 40 jaar!
Ter eren van het 40-jarig jubileum zijn er deze zomer veel leuke activiteiten in de heemtuin die je gratis kan bezoeken. Bekijk de activiteiten HIER en geef je op!

Midden in Arnhem ligt een uniek stukje natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Heemtuin Presikhaaf ligt tegenover Stadsboerderij Presikhaaf en is gratis toegankelijk.  

Voor veel kenners en liefhebbers is Heemtuin Presikhaaf een van de mooiste heemtuinen in Nederland. De unieke afwisseling van landschappen in de diverse seizoenen zorgen voor een prachtige en bijzondere natuurbeleving. Insecten, vogels, bloemen, waterpartijen of landschapselementen, fotografen en wandelaars kunnen hun hart ophalen in onze heemtuin.

Jaarlijks krijgt de tuin zo’n 13.000 bezoekers. Natuurcentrum Arnhem organiseert ieder jaar weer educatieve natuurlessen in de heemtuin voor tientallen klassen uit het primair en beroepsonderwijs. Daarnaast houdt IVN regelmatig leerzame en leuke wandelingen en activiteiten in onze Heemtuin Presikhaaf. Benieuwd? Houd dan onze activiteitenkalender in de gaten.