Vrijwilligers gezocht!
(026) 702 90 00

Boerderijwinkels

Natuurcentrum Arnhem heeft twee biologische boerderijwinkels waar producten van onze boerderijen te koop zijn (zoals vlees, kaas, eieren en groenten). In de winkels, bij Stadsboerderij Presikhaaf en Stadsboerderij de Korenmaat, zijn naast allerlei lekkernijen ook producten te koop die je helpen om thuis zelf met duurzaamheid en natuur aan de slag te gaan. Twee winkels vol (h)eerlijks, lokaal en direct uit de natuur. Kom en ervaar het zelf!

Openingstijden

Winkel bij Stadsboerderij Presikhaaf:
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 16:30 uur

Winkel bij Stadsboerderij de Korenmaat:

Maandag 13:30 – 16:30 uur
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 16:30 uur

Aanmelden nieuwsbrief winkel

Wil jij op de hoogte blijven van (nieuwe) producten, aanbiedingen, lekkere biologische recepten en ander nieuws over onze boerderijwinkels? Meld je dan aan voor onze boerderijwinkel-nieuwsbrief!

Pakket bestellen

Vanaf heden kan je HIER allemaal heerlijks van de boerderij bestellen!

Betaal direct via Ideal en kom je pakket ophalen bij één van onze stadsboerderijen (Presikhaaf of de Korenmaat) op donderdag en/of zaterdag tussen 10:00 en 12:00.

Duurzaam en gezond leven

Duurzaamheid betekent voor ons dat wij verspilling tegengaan en hergebruik stimuleren. In de winkels zijn daarom producten te verkrijgen die gemaakt zijn natuurlijke materialen en/of gerecycled materiaal. En is een kromme komkommer minder lekker dan een rechte? Nee, natuurlijk niet en daarom ligt een kromme ook gewoon bij ons in de schappen en vind je bijvoorbeeld jam van vruchten die elders weggegooid zouden worden.

Zelf aan de slag

In onze winkels vind je naast gezonde en lekkere voedingsmiddelen ook handige tips om zelf gezond te koken en duurzaam te leven. Van kookboeken en recepten tot zaaigoed en kweekbakken.En ook kinderen kunnen thuis zelf aan de slag: maak bijvoorbeeld zelf een vogelhuisje of leer over insecten met behulp van een handige loep. Wij verkopen leerzaam knutsel- en doespeelgoed; ideaal als cadeautje!

Meer informatie…

Meer weten over de boerderijwinkels? Onze winkelvrijwilligers vertellen je er graag over. Onze coördinator van de boerderijwinkels is Hanneke Busscher. Ook zij staat je graag te woord. Voor vragen of ideeën mail gerust naar hanneke.busscher@natuurcentrumarnhem.nl

 
Activiteiten op deze locatie