Vrijwilligers gezocht!
(026) 702 90 00

Boerderijwinkel

Natuurcentrum Arnhem heeft een biologische boerderijwinkel waar producten van onze boerderijen te koop zijn (zoals vlees, kaas, eieren en groenten). In de winkel op Stadsboerderij Presikhaaf zijn naast allerlei lekkernijen en versnaperingen, producten en cadeaus te koop die je helpen om thuis zelf met duurzaamheid en natuur aan de slag te gaan. Een winkel vol (h)eerlijks, direct uit de natuur. Gewoon zoals het bedoeld is. Kom en ervaar het zelf!

 

Biologisch boerderij- en vleespakket bestellen

Niet alleen in onze boerderijwinkel bij Stadsboerderij Presikhaaf kan je al het heerlijks kopen…

Vanaf heden kan je HIER jouw pakket bestellen!

Betaal direct via Ideal en kom je pakket ophalen bij Stadsboerderij Presikhaaf op donderdag en/of zaterdag tussen 10:00 en 12:00.

 

Duurzaam en gezond leven

Duurzaamheid betekent voor ons dat wij verspilling tegengaan en hergebruik stimuleren. In de winkel zijn daarom producten te verkrijgen die gemaakt zijn natuurlijke materialen en/of gerecycled materiaal.
En is een kromme komkommer minder lekker dan een rechte? Nee, natuurlijk niet en daarom ligt een kromme ook gewoon bij ons in de schappen en vind je bijvoorbeeld jam van vruchten die elders weggegooid zouden worden.
Vanzelfsprekend schenken wij jouw drankje graag in een (biologisch afbreekbaar) wegwerpbekertje. Maar nog veel beter is het om een koffiebeker te gebruiken die je elke keer opnieuw bij ons kan komen vullen…

 

Zelf aan de slag

In onze winkel vind je naast gezonde en lekkere voedingsmiddelen ook handige tips om zelf gezond te koken en duurzaam te leven. Van kookboeken en recepten tot zaaigoed en kweekbakken.
En ook kinderen kunnen thuis zelf aan de slag: maak bijvoorbeeld zelf een vogelhuisje of leer over insecten met behulp van een handige loep. Wij verkopen leerzaam knutsel- en doespeelgoed; ideaal als cadeautje!

 

Meer informatie…

Onze winkel is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 16.30 uur. Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat de boerderij en de winkel eerder sluiten. Wil je niet voor een dichte deur staan, bel dan even met Natuurcentrum Arnhem voor informatie: 026-702 90 00.

Meer weten over de winkel en wat we doen? Onze winkelvrijwilligers vertellen je er graag alles over. Onze coördinator van de boerderijwinkel is Hanneke Busscher. Ook zij staat je graag te woord. Voor vragen of ideeën mail gerust naar hanneke.busscher@natuurcentrumarnhem.nl

Wil jij op de hoogte blijven van (nieuwe) producten, aanbiedingen, lekkere biologische recepten en ander nieuws over onze boerderijwinkel? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor onze winkelnieuwsbrief! 

 

Aanmelden nieuwsbrief winkel