Kinderfeestjes

Kinderfeestjes op de stadsboerderij
Vier een kinderfeestje op Stadsboerderij Presikhaaf of De Korenmaat. Heerlijk spelen tussen de koeien, schapen, kippen en konijnen. De picknicktafel is de centrale plek. Maak je keuze uit de mogelijkheden hieronder.

Stadsboerderij-Presikhaaf-20151227_FAM8784

Themakist
Speciaal voor kinderen tussen 4 en 7 jaar hebben we twee themakisten: Rikki het konijn en Dottie’s kuikens. Je huurt een kist en alles zit er in voor een geslaagd kinderfeestje: een voorleesboek,  een speurtocht en veel spelletjes. Bij elke kist hoort ook een draaiboek. Dat krijg je bij het reserveren. Daarin staat een uitleg over de inhoud van de kist en geven we extra feestsuggesties. Je neemt zelf eten en drinken mee. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort het feestje duurt. Dat bepaal je zelf. Ga er van uit dat het gemiddeld 2 uur duurt.
Kosten: € 41,-  (naast de kosten vragen wij € 25,- euro borg voor de themakist; dit bedrag krijgt u na afloop weer terug).

Combineer het eens met ‘Werken met de boer.’  Dat maakt het nog specialer.

Zelf doen
Bij dit feestje organiseer je alles zelf. Je neemt je eigen spullen mee naar de stadsboerderij. De locatie kost niets, al zijn we heel blij met een donatie in ons spaarvarken op het erf. Geef wel even door wanneer je komt, dan houden wij er rekening mee.

Dit feestje is prima uit te breiden met ‘Werken met de boer’.

Werken met een echte boer
Onder begeleiding van een boerderijmedewerker klusjes doen, dieren aaien en misschien wel vasthouden.
Kosten: € 25,- per 30 minuten

Regen?
Op dit moment hebben we nog geen binnenruimte voor een feestje. Als het regent, gaan we creatief om met de ruimte op de boerderij en zoeken we  natuurlijk naar een goede oplossing.

Reserveren
Wil je meer informatie over kinderfeestjes, bel naar 026 – 70 29 000.  Reserveren kan ook met een contactformulier op de website van betreffende boerderij:

Kinderfeestje op Stadsboerderij Presikhaaf

Kinderfeestje op Stadsboerderij De Korenmaat

Beide boerderijen zijn elke dag open van 9.00 – 16.45 uur.