(026) 702 90 00

Zaalverhuur Arnhem

Ben je voor jouw feest, presentatie of vergadering op zoek naar een unieke, groene locatie midden in de stad én in de natuur? Zoek dan niet verder. Molenplaats Sonsbeek verhuurt verschillende ruimtes. Natuurlijk kun je naar wens gebruik maken van de catering van restaurant A Beautiful Mess dat in de Molenschuur is gevestigd. Koffie, thee, lunch of een aangeklede borrel: het is allemaal mogelijk! Het huren van een ruimte is ook te combineren met een rondwandeling onder leiding van één van onze parkgidsen. 

Molenschuur (100 pers.)

De Molenschuur wordt verhuurd aan grote gezelschappen. Door de goede geluidsinstallatie met microfoon is de Molenschuur uitermate geschikt voor een presentatie aan een grote groep (tot circa 100 personen). Voor een receptie is de Molenschuur ook heel goed geschikt.

Centraal in de ruimte hangt een groot projectiescherm met vaste beamer. De ruimte kan naar wens worden aangekleed en ingedeeld. De flip-over staat ook tot je beschikking en is wifi gratis.

Parkzaal ( 40 pers.)

De Parkzaal wordt verhuurd aan middelgrote gezelschappen. Deze zaal heeft een privé-ingang met een directe uitgang naar het Jansveld. Voor een familie-uitje is de Parkzaal de ideale ruimte. Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers in de Parkzaal is mooi te combineren met een bezoek aan de IJskelder en de Belvedère. Kinderen vermaken zich daardoor ook prima. De flip-over staat ook tot je beschikking en er is gratis wifi.

Sprengzaal (12 pers.)

De Sprengzaal wordt verhuurd aan kleine gezelschappen (tot circa 12 personen). Door de intieme setting is deze vergaderruimte ideaal  voor het geven van trainingen. Ook verwelkomen we graag bedrijven en organisaties die eens willen vergaderen op een inspirerende, groene locatie. De flip-over en beamer staan ook tot je beschikking. Wifi is uiteraard grati

Deze prachtplek vind je op nog geen 5 minuten lopen van het centrum en van het Centraal Station. De trolleybus (lijn 9) stopt bijna voor de deur.